Forumregels

U dient ingelogd te zijn om het forum te kunnen gebruiken

Forumregels

Berichtdoor Admin » 09 jun 2014 17:02

Algemeen
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie, inclusief de postings in de forums. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Aanmelden
Na aanmelding word er van je verwacht dat je jezelf even voorstelt in het daarvoor bestemde topic , dit is tevens het enige topic wat zichtbaar is voor nieuwe ongeautoriseerde aanmelders .
Als je je hebt voorgesteld heb je vrije toegang .


Forumgebruik
Wij behouden ons het recht gebruikers bij onrechtmatig gebruik van de website te weren, om zo de forums zo overzichtelijk en leuk mogelijk te houden. Bij onrechtmatig gebruik verstaan wij o.a.: nutteloze en/of talloze gebruikersnamen aanmaken, stelselmatig mensen publiekelijk uitdagen en/of beledigen,bedreigen, grof taalgebruik (ondanks onze filter), reclame maken,en acties ondernemen waardoor eventueel schade aan onze website zou kunnen ontstaan. Ook is het niet toegestaan om berichten die op het forum zijn gepubliceerd elders online te plaatsen.


Blokkering van dxrapporten.nl , dxrapporten.cm , 35cmforum.nl
Bij herhaling van overtredingen wordt de gebruiker geblokkeerd van de volledige website. Bij bedreigingen, naar wie dan ook wordt de gebruiker per direct geblokkeerd van de website. Hierover valt niet in discussie te gaan !!

Site Admin
Avatar gebruiker
Admin
Site Admin
 
Berichten: 317
Geregistreerd: 18 maart 2007 19:55
Woonplaats: Midden Nederland

Keer terug naar Welkom op het 35cm forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron